مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب توقیف سیستمی

سلام وقت بخیر برای بنده برای بار سوم پیامک کشف حجاب اومده درحالیکه من ساعت 8 توی خیابون بودم و کاملا حجابم رو رعایت کرده بودم و ساعت 9 ورب برای من توی متن ذکرشده ...و اسمی از مراجعه به پلیس نیاورده گفته که خودروی شما به صورت سیستمی به مدت 15روز توقیف میگردد .آیا من حتما باید به پلیس،مراجعه کنم ؟واگر به پلیس مراجعه نکنم خودروی من توقیف میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مراجعه کنید و اعتراض نمایید

محمد ذاکری

محمد ذاکری :

توقیق سیستمی یعنی منع خدمات رسانی به خودرو شما مانند تعویض پلاک و انتقال خودرو و .... تا مدت 15 روز . اگر پس از گذشت 15 روز تخلف مشابهی از شما گزارش نشود ، خودرو شما رفع توقیف می گردد