مشاوره حقوقی رایگان - جرم کشف حجاب

با سلام
چند روز پیش 2 پیامک به فاصله نیم ساعت مبنی بر جرم کشف حجاب به دست من رسید و پیامک هم حاوی هیچ کدی نیست و ذکر شده بود که مراجعه کنید. امروز که من به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کردم گفتن که روابط نامشروع برام ذکر شده و همه سر نشینان باید مراجعه کنن و تعهد بدن. میخواستم بدونم چه عواقب قضایی در انتظارم خواهد بود و چه مشکلاتی ممکنه برام پیش بیاد لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام کشف حجاب با رابطه نامشروع متفاوت است باید بررسی شود می توانید تماس بگیرید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با دورد. گرفتن تعهد در سیستم کیفری ما اون هم در اداره پلیس دیده نشده شاید به واسطه بعضی بخشنامه های داخلی پلیس برای ترساندن مردم باشه . هرچند که اگر بنا بر تعقیب قضائی بی حجابی باشد قانونی برای مجازات و جریمه وجود دارد اما به دلایلی برخورد جدی نمی شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اول بررسی شود که اتهام شما چیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا بیار اول جریمه و یا تعهد میگیرند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
روابط نامشروع چگونه احراز شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرفا به جهت کشف حجاب شما را خواستن و با تعهد مشکل حل میشه.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
تعهد مشکل خاصی براتون پیش نمیاره مگر در صورت تکرار همون عمل و اینکه شما رو دوباره به امنیت اخلاقی بخوان
میتونستین بگین اشتباه شده و سرنشینی نداشتین مگر اینکه ثبت واقعه شده باشه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام کشف حجاب با رابطه نامشروع فرق میکند شما باید ببینید که به خاطر کس باحجاب بازخواست می شوید یا رابطه نامشروع

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. نگران نباشید از شما یک تعهد ساده گرفته
خواهد شد و سابقه کیفری هم محسوب نمیشود

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

کشف حجاب با رابطه نامشروع متفاوت است و هر کدام در قانون تعریف،شرایط و مجازات جداگانه ای دارد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سوال شما دو عنوان جداگانه دارد. اگر موضوع کشف حجاب باشد. صرفا بحث توصیه های اخلاقی همراه با تعهد کتبی تواهد بود. و در مورد روابط نامشروع نیاز ب دلیل برای این اتهام خواهد بود. درخواست ارایه دلیل مبنی بر اتتام وارد کنید. بهتر است موضوع را با یک وکیل پیگیری کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از نوع رابطه نامشروع نبوده و ظاهراً عواقبی ندارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

این دو عنوان با هم متفاوت هستند ولی اگر کشف حجاب باشد تعهد یا جریمه نقدی اخذ می گردد