مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام چند روز پیش تصادف کردم . و ماشین مقصر از پشت سر به من زد ..متاسفانه باهاش توافق کردم که خودش درست کنه و اینکه نه پلیس اومد نه کروکی کشید . الان از دادن خسارت من امتناع میکند شکایت انجام دادم و از شماره پلاک شکایت کردم اما الان هیچ خبری نشده چه اقدامی باید انجام دهم

پاسخ ها :

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
شکایت خود را پیگیری کنید به نتیجه خواهید رسید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت نمایید و درخواست ‌کارشناس رسمی برای تنظیم کروکی و تعیین مقصر نمایید
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تانین دلیل کرده و دادخواست مطالبه خسارت به انضمام جلب تظر کارشناس و درخواست کروکی فرضی تنظیم نمایید