مشاوره حقوقی رایگان - رفع اتهام تقلب در دانشگاه

با سلام، من حین امتحان دهی به علت قدرت ذهنی بالا و درس خون بودنم چون تند تند مینوشتم، برگه را از من گرفته و گفتند تقلب نمودم در صورتی که حسن شهرت در بین اساتید دارم،
بعلاوه چون اسمم در لیست امتحاندهدگان درس نبوده، ولی بنده تمام بدهی را پاس و با کارت ورود به جلسه در امتحان رفتم. اگر کمیته انضباطی بدون دلیل و مدرکی درس را حذف یا نمره بدی در درسم لحاظ کنند یا پولی که بابت درس پرداختم رو نادیده گرفته و درس را حذف کنند، با توجه به اینکه دانشگاه ازاد درس میخوانم، امکان شکایت از آنان در سازمان مرکزی دانشگاه را دارم؟ یا باید به دادگاه عمومی حقوقی مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
قابل اعتراض و شکایت است