مشاوره حقوقی رایگان - خانومم ترک کرده خونه رو مادر خانومم تصمیم واسه ما میگیره

سلام خسته نباشین من خانومم ی مشکلاتی داره جسمی بعد ازدواج فهمیدم بازم گفتم عیب نداره و من همش سرکارم ولی متاسفانه خانومم خانه داری نمیکنه و به حرفم نیست به حرف مادرشه و مادرخانومم دخالت میکنه میدونه مشکل دخترشه نمیخواد بپذیره بهش میگم کار خونه انجام بده ناراحت میشه شبا تا صبح بیداره تو گوشیه مادرش چون که با من لجه کاری کرده دختره گذاشته رفته پیشش خونه رو ترک کرده یک ماهه و منم خبری ازش ندارم و نمیتونم در خونه مادرش برم میترسم باز تهمت بهم بزنه ی بار تهمت زده ثابت کردم الان مشکل مادر خانوممه تصمیم واسه زندگی من میگیره خانونم رو برده باید چکار کنم و هرچی خواسته گرفتم واسش و واسه خونه ام کم نزاشتم راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای زوجه ارسال نمایید
و سپس دادخواست الزام به ‌تمکین مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهارنامه بدهید و سپس دادخواست الزام به تمکین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید.
اگر قصد ادامه زندگی مشترک دارید بهتر است به مشاور خانواده مراجعه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همسر شما بالغ است تا خودش نخواهد کسی نمی تواند تصمیم وی را برای بازگشت به منزل عوض نماید .
علیهذا فعلا دادخواست عدم تمکین مطرح نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام دادخواست الزام به تمکین تقدیم دادگاه کنید

سید علی حسینی

جناب آقای سید علی حسینی :

سلام
علیه همسرتان ابتدا اظهارنامه دعوت به بازگشت و تمکین زوجیت ارسال کنید سپس دادخواست تمکین زوجیت تقدیم دادگاه کنید .