مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن اقساط عسار

سلام
من پشت چک کسی رو امضا کردم محکوم به پرداخت مبلغ شدم پنچ ميلیون دویست هزار تومان دادم ماهی دو ميلیون الان توان دادن ماهی دومیلیون را ندارم براى خرج زن و بچه هایم به مشکل خوردم باید چکار کنم راهی هست بتوانم کمتر پرداخت کنم چون توان پرداخت ندارم قاضی گفت اگر پرداخت نکنی اقساط رو باید به صورت يك جا پول را بدهی

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

با سلام اگر شرایط مالی شما تغییر کرده میتونید تقاضای افراز بدید ضمن اینکه برعلیه کسی که ضمانتش رو کردید شکایت کنید

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

سلا مجدد تقاضای صدور حکم مبنی بر اعسار از پرداحت محکوم به را از دادگاه صادر کننده حکم بنمایید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

درخواست اعسار و یا تعدیل کنید