مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه مهریه

باسلام:خانوم بنده مریض بود قبل فوتش مهریه رو به اجرا گذاشته از طریق ثبت اسناد ماشین و موتور مرا توقیف کرده حال پدرومادر زنم مهریه رو می خوان ومن یک پسر 12ساله دارم بامن زندگی می کنه آیا باید من و پسرم دادخواست بدیم تا به ما سهمی برسه ؟ یا اداره ثبت خودش اموال و تقسیم می کنه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مهریه زوجه به نسبت سهم الارث ، توسط هر کدام از ورثه زوجه قابل مطالبه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از واحد اجرای ثبت در اداره ثبت اسناد پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه مثل سایر اموال متوفی بین ورثه تقسیم میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید.
آنها نسبت به سهم خود می توانند اقدام کنند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اداره ثبت فقط سهم آنها را می دهد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام فوت همسرتان و گواهی انحصار وراثت وی را به اداره اجرای اسناد رسمی اعلام و تقدیم کنید