مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه بانک

سلام
سال 95 مبلغ 40 میلیون از بانک تسهیلات مشارکت مدنی گرفتم. تا الان 25 تومن دادم. مشکوک الوصول شده. 1 ماه قبل بانک اعلام کرد طبق بخشنامه بانک مرکزی اصل به مبلغ 32 میلیون پرداخت شود جهت تسویه کامل. چون من پول نداشتم به اتفاق ضامن در بانک حاضر شدیم. ضامن مبلغ 32 به حساب من واریز نمود و در حضور ما در بانک این مبلغ برداشت شد و از تسهیلات کسر گردید و ضامن طلب اوراق وثیقه ضمانت را از بانک طلب نمود و کارمند گفت فردا اماده است.
اما در روز بعد این ماجرا بانک اعلام کرد مشمول بخشنامه نمیشوید و باید 16 میلیون دیگه بابت جریمه تاخیر و سود پرداخت کنید و با اعتراض من مبلغ 32 میلیون به حسابم عودت داده شد
حال با تک بابت 48 میلیون از ثبت محل تقاضای اجراییه نموده که به من و ضامن ابلاغ شده
من سندی ندارم بابت توقیف اما ضامن سرشناس میباشد
چطور میتونم پای ضامن کنار بکشم؟؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

من فکر میکنم وامهای زیر صد میلیون شامل بخشنامه میشوند پیگیری کنید