مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث برای مهریه

سلام من از همسرم دوسالی است جدا شدیم برای مهریه محکوم شدم به 113 سکه اقساط شده 3تا اولش و سالی یکی بدم پدرم فوت شده یه خونه داریم که مادرم و 3 تا خواهرام دارن زندگی میکنن که منزل قولنامه ای است و به نام پدرم بوده ایا خانم بند میتواند برای مهریه از سهم الارث من چیزی بگیرد هیچ ملکی به نامم نیست خانه ای که الان مادرم ساکن قولنامه ای است؟

پاسخ ها :

بهروز مافی

بهروز مافی :

سلام .درصورت ارائه مدارک دال بر سهیم بودن شما در منزل مسکونی می تواند ، در غیر اینصورت خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خبر جز مستثنیات دین محسوب می شود. اما اگر سهم الارث شما از ان خانه مشخص شود می‌تواند ان را توقیف کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد
..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند مگر اینکه پدرتان در زمان حیات به نام همسرش انتقال داده باشد.