مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ی گرفتن گواهی فوت و گواهی انحصار وراثت بابت مهریه

سلام..بنده توان مالی برای گرفتن وکیل ندارم..خانه ی مادرشوهرم را بابت سهم الارث شوهرم برای دریافت مهریه ام توقیف کردم ..قاصی فرمود باید گواهی انحصار وراثت بیاورم..رفتم شورای حل اختلاف بازشون راهنمایی خواستم که گفتند باید برم وکیل بگیرم..تقاصامندم بفرمایید من چه مراحلی باید انجام بدم برای گرفتن گواهی فوت و گواهی انحصار وراثت

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

گواهی فوت از بهشت زهرا، گواهی انحصار ورثه با دادخواست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای گواهی فوت میتوانید ثبت احوال مراجعه نمایید و انحصار وراثت هم مراحل خاص خودش را دارد می توانیم کار را به وکیل سپرده تا در اسرع وقت انجام شود