مشاوره حقوقی رایگان - خریدفروش خودرو تصادفی

سلام خودرویی را تصادفی خریداری کردم وباهمان شرایط فروختم وکالت فروش نیز بنام خریدار تنظیم کردم پساز صافکاری وتعمیر خودرو برای تعویض پلاک رفت که شکایت داشت تعویض پلاک نشد وایشان به عنوان فروش مال غیر ‌وکلاهبرداری از من شاکی شده تکلیف چه میشودباتشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر در قولنامه قید شده باشد مسئولیتی ندارید

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

شما ایادی قبلی را معرفی نمایید وثابت کنید بدون اطلاع از مستحق للغیر بودن خودرو آن را خریداری کرده اید ، مشکلی برای شما پیش نمیاید .