مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام .ببخشید یه سوال داشتم پیامکی از دادگستری دریافت کردم بابت ابلاغیه..رفتم داخل سایت ابلاغیه دادگاه و ابلاغ دادگاه رو مشاهده کردم ولی نه تاریخ داره نه مهر و امضا..حتی نگفتن چه تاریخی مراجعه کنم..از ابلاغ دادگستری 25روز گذشته ولی هیچ خبری نشده...ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

احتمالا وضعیت پرونده شما از جهت ارجاع امر به شعبه مورد نظر اطلاع رسانی شده که بعد از تعیین وقت از طرف شعبه به شما اطلاع رسانی میشه اما برای اطمینان به شعبه مورد نظر یه سر بزنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ابلاغ زمانی برای شما قانونی و یا واقعی است که دارای تمامی ششرایط مربوطه باشد. از این رو اگر تاریخ ندارد جای به نگرانی نیست اما عموما قبل از ارجاع امر توسط مدیر یا منشی دفتر پیامک وصول پرونده به طرفین ارسال می شود