مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ واقعی

سلام
ابلاع واقعی با ابلاغ قانونی چه فرقی داره؟
شکایت کلاهبرداری جعل و رشوه کرده بودم اما از شخص رشوه گیرنده که عاقد بود شکایت نکردم فقط محل جرم رشوه دفتر عاقد بود که پرونده اول فرستادن کلانتری بعد آگاهی)که برای من پرونده جعل اسناد و اوراق بهادار بانکی و تهمت و افترا در یگان انتظامی و..به نا حق درست کردن که بعد از یک سال و نیم متوجه شدم ) بعد پرونده ارسال شد به جرایم کارکنان دولت ناحیه 28 که بهم ابلاغ شد ظرف پنج روز برم برای دادن مدرک و رسیدگی و بعدش گفت پسرت باید خودش بیاد که رفتیم بعد زد عدم صلاحیت و پرونده رو فرستاد شهرستان ری از اونجا هم عدم صلاحیت زدن فرستادن دادگاه ویژه روحانیت که اونجا هم منع تعقیب صادر شده اصلا به خواسته من که سوگند بود توجه نکردن و شکایت های من درست رسیدگی نمیشه چون طرف من نمیزاره چیکار باید کرد ضمن اینکه چند بار گفته هر کی تو رو زندان بندازه یا بکشه ثواب داره احتمالا یه حکمی گرفته ولی من هنوز نتونستم متوجه شم از کجا باید اقدام کنم هیچ کس جواب درستی بمن نمیده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابلاغ واقعی ابلاغی است که به شخص محکوم علیه یا بطور کلی ابلاغ به خود شخصی که منظور دادگاه می باشد یا به وکیل او صورت میگیرد ابلاغ قانونی یعنی هر گونه ابلاغی که قانونی باشد اما به شخص مورد نظر ابلاغ نشود به عنوان مثال به سریدار منزل یا اداره وی و یا به یکی از خویشاوندان وی و حتی در ادرس اعلامی وی کسی نباشد و مامور ابلاغ آن را الصاق در همان نشانی که قبلاٌخوانده به دادگاه اعلام نموده ، کرده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

در مورد اختلاف در صلاحیت دادگاه ها ، در دیوان عالی کشور تصمیم گیری خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد