مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام خسته نباشید.
من و خواهرم و برادرم سه تایی یک مغازه لبنیات زدیم هر سه ب یک اندازه پول گذاشتیم من و خواهرم داخل مغازه کار میکنیم برادرم کار نمیکنه میخواست بپرسم سود مغازه چطور باید تقسیم بشه .

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به نسبت مساوی ولی اگر شرط عدم حضور ایشان نشده باشد بر حسب میزان فعالیت می توانید سود را تقسیم نمایید

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

باید به قراداد خصوصی بین خودتون رجوع کنید اگر براساس سرمایه باشد که بطور مساوی ودراین صورت میتونید برای فعالیتت خودتتون توی مغازه بصورت توافقی مبلغی را تعیین کنید بعنوان دستمزد

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

بستگی به توافق فیمابین دارد . علی الاصول میبایست برای شما و خواهرتون دستمزدی تعیین بشه و سود خالص به سه قسمت مساوی پاز کسر هزینه ها که دستمزد شما و خواهرتون هم جزء هزینه هایت تقسیم بشه . لازم است حتما بین شما قراردادی نوشته بشه تا از اختلافات بعدی جلوگیری کنه . اینجانب حاضرم قرارداد فیمابین را تنظیم نمایم .

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، از نظر شرعی به شراکت شما ، شرکت اَعمال یا ابدان می گویند و چون بین شما قراردادی در خصوص تعیین سود در حین تراضی بسته نشده این شراکت بعلت مجهول بودن نحوه تقسیم سود اصطلاحاً غَرَری و باطل است و اگر کار شما به دادگاه بکشد با دردسر فراوانی مواجه خواهید شد و در نهایت حکم بر بطلان دعوی احتمالی داده می شود.
پیشنهاد می شود مجددا با خواهر و برادرتان جلسه ای بگذارید و در خصوص نحوه تقسیم سود و همچنین افرادی که کار می کنند شرط زیادتر بردن سود گذاشته شود.
نوشتن این قرارداد کار بسیار حساسی است و باید توسط وکلای آشنا به امر نگاشته شود.