مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مضاربه و عدم ثبت چک

باسلام‌. بنده یکسال پیش قرارداد مضاربه ای رو امضا کردم و مبلغ 500میلیون جهت سرمایه گذاری دادم و توی قرارداد ذکر شد که مبلغ سود 8درصد که 4/5درصد حق سرمایه گذار و 3/5 درصد سهم‌ سرمایه پذیر من در قرارداد قید شده در صورت نیاز به سرمایه یکماه قبل اعلام شود که من هم‌تلفنی و هم پیامک اطلاع رسانی کردم ولی سرمایه پذیر از دادن پول امتناع میکنه و اینکه چک صیادی رو در اول قرارداد گفت ثبت نمیکنم و روی چک نوشت جهت حسن انجام کار مدت قرارداد 4ماه دیگه هست و من زودتر از موعد خواستم میگه 3سال دیگه پولتو میدم تازه اگه داشتم.میخواستم بپرسم با اینکه چک ثبت نشده میشه با استناد به قرارداد مضاربه و فیش های واریزی و همان برگه چک شکایت کیفری کرد؟ یا اینکه تنها راهش شکایت حقوقی هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است