مشاوره حقوقی رایگان - فوت مستاجر

سلام خسته نباشید. دردهم تیرماه سال گذشته بک واحدآپارتمان به خانمی رهن واجاره دادم بعدازسه ماه فوت کردوتاحالاواحددرتصرف وارثینش است واجاره ماهی دومیلیون وپانصدتومان این نه 9ماه نمیخواهندبدهندرهن دوبست وبیست میلیون مرحومه هم تاهفته آینده آماده کرده ام ازچه طریقی میتوانم کرایه عقب افتاده رابگیرم سپاسگزارم راهنمایی بفرماییدباتشکر

پاسخ ها :

بهروز مافی

بهروز مافی :

سلام باید دادخواست مطالبه اجور معوقه به طرفیت وراث مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ودیعه را بهصندوق دادگاه بریزید و حکم تخلیه به طرفیت ورثه بخواهید و مبلغ ودیعه هم بابت کرایه قابل توقیف هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه اجور معوق بدهید و از پول رهن توقیف کنید.