مشاوره حقوقی رایگان - مزد

سلام خسته نباشید
بنده در یک کارخانه کوچک مواد غذایی کار میکردم طبق توافق قرار بود دو ماه اول 550هزار تومان و ماه های بعد افزایش حقوق داشته باشم.بعد از 3 ماه کار چون حقوقی دریافت نکردم سر کار نرفتم حالا که حقوقمو میخوام میگه تو اینجا به کارگرا گفتی حقوق نمیده نیاین سر کار! حالا منم حقوقتو نمیدم برو هرکاری دلت میخواد بکن...اینم بگم روزای آخر قرارداد سفید آورد مجبور کرد همه امضا کنن!الان اگه من بخوام شکایت کنم طبق قانون کار اقدام میشه یا اون قراردادی که امضا کردیم؟چون ممکنه تو اون قرارداد هرچی خواستن نوشته باشن...

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به هر حال شا قرارداد سفید امضا کردید و کارفرا هر چیزی می تواند داخل آن بنویسد اما برای 3 ماه کار می توانید از اداره کار اقدام نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما شکایتت را در اداره کار بکن.یاالله