مشاوره حقوقی رایگان - چگونه از شوهرم تعهد محضری محکم بگیرم؟

باسلام. خانم 24ساله هستم, من ساله ازدواج کردم دو دختر پشت سرهم دارم. از زمان عقد متوجه خیانت همسرم که با تلفن همراه بود شدم حتی بعد ازدواج با همون خانم که بیوه بود شدم و حتی متوجه شدم با خواهرم هم میخواهد تماس تلفنی برقرارکند اما مخفیانه. چندین بار با دعوا و ارامش خواستم ترک کنه هربار با التماس و گریه راضی شدم تا الان که متوجه شدم دوباره خیانت داشته صورت میگرفته که فهمیدم خیلی زود. بخاطر شرایط خانواده خودم و دوتا دخترام حاضر به جدایی نیستم اما نمیخواهم فکر کند که کاری از دستم برنمیاد یا هربار من میبخشم پس مجاز شود باز تکرار کند. میخواهم تعهد نامه ای با این مزمون از او بگیرم که درصورت تکرار شدن حق طلاق و حضانت بچه ها با من باشه! حال متن مناسب که بعد کاری باشه و به دردم در اینده بخوره را نمیدانم؟ و اینکه حق طلاق با وکالت نامه طلاق کدوم بهتره؟ من به کجا برای گرفتن تعهدنامه مراجعه کنم؟ یه راه و روش محکم میخوام که دیگه جرات نکنه تکرار کنه. ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

چیزی به نام تعهد محکم یا غیر محکم نداریم . اساسا تعهد هیچ ضمانتی ندارد . شما وکالت طلاق را بصورت بلاعزل بگیرید