مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دست نویس

سلام
من دوماه پیش ماشین سنگینم رو فروختم بصورت قولنامه دستی وبه خریدار وکالت دادم برای تعویض پلاک بمدت یک ماه اما از تعویض پلاک اجتناب ورزید و مدت وکالت تمام شده و الان بدلیل اینکه قیمت خودرو ها پایین آمده خریدار تقاضای فسخ معامله را کرده ولی در قولنامه درباره فسخ معامله هیچ ذکری نشده و مدت برای فسخ تعیین نشده آیا خریدار میتواند از من شکایت کند که خودرو را پس دهد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلیلی برای فشخ باشد بستگی به شرایط ضمن عقد در قرارداد شما دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

نیاز به بررسی قرارداد دارد ولی با توجه به توضیحات، نمیتونن فسخ کنن

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، باید قرارداد مطالعه شود ظاهرا خیر

بهروز مافی

بهروز مافی :

سلام.حق فسخ فوری است و در این مورد فسخ فاقد وجاهت قانونی است