مشاوره حقوقی رایگان - آموزش و پرورش

سلام وقت بخیر?
یه سوال داشتم خدمتتون
آیا واسه ثبت نام در هنرستان دولتی مقطع متوسطه دوم باید هزینه ای واسه شهریه پرداخت کرد یا خیر و چرا؟
همچنین چرا مدیران در چهارچوب کمک به مدرسه شهریه دریافت نموده و در غیر دانش آموزش را ثبت نام نمیکنند؟
لطفا یک جواب محکمه پسند بهم بدید که بتونم از حقم دفاع کنم و شهریه زوری رو ندم
مدیرا میگن که تو توی کارگاه های مدرسه وقتی درس میخوندی برق بالای سرت روشن بوده هزینه اونا رو کی باید بده؟
همچنین وقتی امتحان میدادی روی برگه a4 اینا به هزینه کی اومده؟
لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان حقوقی نیست. از اموزش و پرورش پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گرفتن وجه تحت عنوان کمک به مدرسه قانونی نیست به آموزش و پرورش مراجعه کنید