مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب یارانه نقدی

سلام بزرگوار
خانم بنده از من جدا زندگی میکند،بعداز گذشت 28سال الان درخواست مهریه و نفقه کرده، درصورتی خودش موافقت کرده که بخاطر بچه دارشدن، من ازدواج مجدد کنم ودیگه کاری به هم نداشته باشیم، چون خودش کارمند یکی از بیمارستان‌های دولتی بوده الان هم باز نشسته شده، تمام حساب های بانکی من خصوصا حساب يارانه نقدي من مسدود کردن، آیا قانون این حق بمن میدهد که حساب یارانه نقدی من رفع انسداد شود،متشکرم عزیزم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نباید مسدود میگردید
حضورا پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فعلا خیر باید مبالغ محکومیت را پرداخت نمایید

بهروز مافی

بهروز مافی :

سلام.با توجه به اینکه در ماده 24 قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی موارد مستثنیات دین بیان گردیده، در فرضی که یارانه نقدی به حساب سرپرست خانواده که محکوم‌علیه قرار گرفته، واریز شود، نسبت به سهم خود شما از یارانه نقدی قابلیت توقیف دارد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ازحساب یارانه میتوانید رفع مسدودی نمایید.اما ایشان میتواند نفقه ومهریه خود را مطالبه کند دارتباطی به اجازه ازدواج ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله یه مرجع مسدود کننده کننده مراجعه کنید و درخواست حساب یارانه را بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .مهریه یک دین است که باید پرداخت شود اما در خصوص نفقه می توانید اثبات کنید 28سال است ترک زندگی کرده ودر تمکین شما نبوده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید درخواست دهید تا نسبت به یارانه خانواده رفع مسدودی شود ولی نسبت به سهم خود شما یه عنوان سرپرست خانوار ،از یارانه قابل توقیف است