مشاوره حقوقی رایگان - وصول سفته

با سلام .به شخصی ماشین فروختم و در قبال آن سفته گرفتم و از تاریخ وصول سفته ها چند روزه که داره میگذره باهاش تماس گرفتم میگه ندارم میام دادگاه میگم ندارم برام قسط بندی می‌کنه .در ضمن بنده ماشین وکه دادم باهاش قولنامه ،کردم وقید کردم اگر از تاریخ وصول گذشت و مبلغی پرداخت نشد روزانه مبلغ پنج میلیون تومان بابت ضرر وزیانم باید پرداخت گردد .خواهشن راهنمایی کنید آیا میشه که بره وقسط بندی کنه و این روزی پنج میلیون و که تعهد کرده میشه بنده ازش طلب کند

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید قولنامه شما را ببینیم همزمان صحبت های شما را نیز بشنویم

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما دادخواست بدید و خسارت را هم مطالبه کنید رای که صادر شود در مرحله اجرا اگر مالی داشت توقیف میکنید و اگر نداشت و ایشان ادعای اعسار داشتند وابت کردند تقسیط میشود و اگر دادگاه نپذیرد باید یکجا پرداخت کند
ضمنا با پرداخت ده درصد از مبلغ سفته به صندوق دادگستری، میتوانید همزمان با طرح دعوا ماشین را توقیف کنید تا بعدا ادعا نکند هیچ مالی ندارم

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام وقت بخیر شکایت حقوقی همراه با توقیف فیزیکی مطرح فرمایید تا ادعای اعسار ایشان منتفی گردد. خسارت نیز قابل مطالبه هست.