مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه

سلام
شنیده ام از سال؟ اگر پدر و مادر با سن بالا بخواهند مالی را به یکی از فرزندان بدهند در دفتر اسناد رسمی باید فرزندان دیگر هم یا حداقل فرزند دیگر هم حضور داشته باشد.
آیا صحت دارد؟
لطفا بفرمایید از چه سالی؟
پدر و مادر چند ساله باشند؟
اجرکم فی کل امورنا فی الدنیا و الاخره عند الله

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام خیر گاها برخی دفاتر رویه هایی را پیش میگیرند ولی الزام قانونی در این زمینه وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا از سن بالای 70 سالگی و درصورت بیسوادی باید شاهد برای خوود معرفی نمایند