مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام
بنده یه سال پیش در جشن تولدی مختلط گرفتن
به دلیل تعطیلی چند روزی در زندان ماندیم اما اثر انگشت و عکس از ما گرفته شد
بعد از حکم تجدید نظر رای دادگاه دو میلیون جریمه نقدی بود که پرداخت شد
برای من سو سابقه کیفری ثبت شده ؟
جرم نوشته رابطه نامشروع

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مجازات جرم روابط نامشروع شلاق است باتوجه به شلاق تعزیری
سابقه محکومیت موثرکیفری محسوب نمیشود احتمالا جرم روابط نامشروع احرازنشده و جرم دیگری را درموردتون احرازکردندومجازات جزای نقدی هم محکومیت موثرکیفری محسوب نمیشود