مشاوره حقوقی رایگان - تهدید با چاقو

سلام خسته نباشید در خصوص پرونده ای با اتهام تهدید با چاقو ایا اگر مدرکی وجود نداشته باشد شاهدی هم وجود نداشته باشد و در تحقیقات محلی همسایگان هم چیزی مشاهده نکرده باشند قاضی حکم را به نفع چه کسی صادر میکند؟ایا بازداشتی دارد؟

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با توجه به ادله اثبات دعوی به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله شهادت شهود ، علم قاضی و... که بستگی به نظر قاضی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قاضی میتواند بر اساس علم خود رای صادر نماید البته باید مستند
علم قاضی ، در دادنامه ذکر گردد

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام تهدید با چاقو از جرایم غیر قابل تعلیق و تعویق هست و حبس دارد. اگر مدرکی دال بر جرم نباشه، دادگاه حکم برائت متهم را میدهد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این وصف قرار منع تعقیب صادر خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تهدید با چاقو از جرایم غیر قابل تعلیق و تعویق هست و حبس دارد.