مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام ببخشید شوهرم صرع داشته و من بعد از ازدواج فهمیدم چون تو عمل انجام شده قرار گرفتم موندم سر زندگیم.دوتا سی تی اسکن دارم که دکتر گفت ایشون تشنجی هستن و باید دارو مصرف کنند.ایشون شکاک هستن قصد دارم جدا بشم .سوالی که دارم اینه که میتونم از این موضوع که ایشون موضوع صرع رو از من پنهان کردن استفاده کنم و راحت طلاق بگیرم؟چه مدارکی باید ارائه کنم؟بابت شکاک بودن شون چه مدارکی ارائه کنم ؟میخوام اول خودم همه کاراشو انجام بدم بعد ایشون مطلع بشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام اعمال خیار فوریت دارد چنانچه این شرط را رعایت کرده باشید امکان موفقیت وجود دارد.