مشاوره حقوقی رایگان - حق طلب پول ماهانه یا تأمین مخارج یا طلب ارث توسط زن بی سرپرست

به اجبار پدرم در سن 17 سالگی ازدواج کردم شکر خدا زنده برگشتم. بعد از طلاق به خواسته زن پدرم اجازه بازگشت به منزل پدری نداشتم. ناچار با دست خالی شروع به زندگی مستقل کردم. 20 سال از طلاقم میگذرد. ده سال شاغل بودم به افسردگی مبتلا شدم بستری و سالها تحت درمان بودم. فقط 10 سال توان اشتغال داشتم. پدرم وضع مالی عالی دارد ولی همیشه دریغ کرده. فقط سه سال اخیر بمن پول توجیبی هفتگی داده ولی کفاف زندگی مرا نمیدهد. نه درامدی دارم نه خانه ای نه شوهری. طبق اظهارات و تصمیم قطعی پدرم قرار نیست ارثیه هم قانونی و منصفانه تقصیم شود. سالهاست که از تنگدستی شدیداً در مضیغه ام ولی در حال حاضر دیگر توانی برای ادامه زندگی ندارم. و هیچ امیدی. ایا میتونم از پدرم بلحاظ تمکن مالی بسیارش ، همچنین با توجه به اینکه سایر اعضای خانواده همگی درآمد مستقل دارند، از پدرم در دادگاه طلب تأمین مالی کنم لااقل حقوق بازنشستگی اش بمن تعلق بگیرد؟ و اینکه آیا حق تعیین مقدار قانونی سهم الارثم را دارم؟ قبل از فروردین ماه که مقرر شده کل زندگی اش را به نام همسرش کند.

پاسخ ها :

یک وکیل

شما میتوانید برای نفقه از ایشان شکایت کنید . هیچ کس نیز نمیتواند شما را از ارث محروم کند. جهل شما دشمن شما بوده پس از طلاق باید جهت نفقه و تحت تکفل قرار گرفتن اقدام میکردیدکه این همه مصیبت نکشید. درصورت تمایل میتوانید تماس بگیرید