مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه و الزام به سند ملک

بنده یک آپارتمان خریداری کرده ام که فروشنده در موعد سند زدن و تخلیه هیچ گونه همکاری انجام نداده است به بهانه اینکه سند در ضمانت مرخصی یک زندانی است
برای طرح دعوی دادخواست الزام به سند و حکم تخلیه طبق روال باید انجام شود یا خیر؟
فروشنده در مبایعه نامه متعهد شده که تا موعد مقرر سند را از ضمانت و بازداشت خارج کند.
سپاس بیکران

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده برای تحویل ملک اگر تحویل نگرفته آید می توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید.
برای دادخواست الزام به تنظیم سند فعلا نمی توانید و بعد از رفع توقیف می توانید دادخواست بدهید.
در حال حاضر می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.