مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند ملک خریداری شده

با سلام پاییز سال 98 اقدام به خریداپارتمانی در شهرکی صاحب نام کردم ،با تعهد زدن سند تا پایان سال متاسفانه هر بار که جویای وضعیت سند شدیم گفتند شش ماه بعد و تاالان هیچ سندی در کار نبوده است و فقط یک برگ مبایعه نامه دارم ، ایا میتوانم با ثبت اظهارنامه و شکایت به فرض نبودن موانع قانونی سند بگیرم و ادعای ضرر و زیان بنمایم؟شهرک فوق به 40 نفر جز بنده هم با مبایعه نامه ،اپارتمان فاقد سند تکبرگ فروخته و همگی بلاتکلیف هستیم ،ایا میتوان مالک را الزام به تنظیم سند رسمی کرد؟

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سللم دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال طرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید