مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص ( محاسبه قیمت متراژ تراس آپارتمان )

با سلام و عرض ادب
احتراماً اینجانب آپارتمانی را قبلا پیش فروش خریده بودم بعد از 4 سال با این مبایعه نامه به نفر دوم فروختم
در بند قسمت متراژ خونه نوشته شده حدود 65 متر
الان فروشنده سند را به طرف خریدا زده در سند بنام خریدار متراژ محاسبه شده همراه با تراس 65 متر درآمده الان خریدار به بنده مراجعه کرده میفرماید که با توجه به اینکه تراس 5 متر است نصف تراس باید محاسبه شود لذا به قوه قضاییه از بنده شکایت کرده که باید 2.5 متر پول تراس را بدم.
با توجه به اینکه بنده با همان مبایعه نامه خریده و به طرف دوم فروختم طرف هم از سازنده سندش و گرفته و به سازنده نگفته که متراژ کم است یانه
لذا بنده هم به سازنده مراجعه و مشکل را بهشون گفتم فروشنده بمن گفت اولا با تراس بهتون فروختم اونجا بابت متراژ صحبتی نشده در ثانی سند را به نفر دوم انتقال دادیم لذا وظایف و تعهد شما از این بابت منتفی شده
الان راهنمایی بفرمایید بنده چکار کنم؟ با تقدیم احترام

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید