مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

ملک نسقی را برای ساخت به سازنده داده و در قرارداد بصورت 50% مالک و 50% سازنده توافق کردیم .این ملک بدلیل نسقی بودن بدون مجوز ساخته شده ، متاسفانه سازنده 50% متعلق به خودش رو پیش فروش کرده و بیشتر مبلغ فروش رو دریافت کرده . حدودا 20% به اتمام کار ساختمان مانده است و کار را تعطیل کرده و از مدت زمان تحویل نیز یک سال و اندی می گذرد. لطفا راهنمایی فرمایید نحوه و نوع شکایت از سازنده چطور انجام گیرد تا مشکلی از بابت شهرداری بابت ساخت بدون مجوز پیش نیاید .
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
چنانچه ساکن مشهد هستید از مشاوره حضوری استفاده کنید چون مفاد قرارداد مشارکت باید بررسی شود