مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

سلام ،برادرم ماشین میخره 50 تومن مدارک رو هم از فروشنده میگیره اما نه تعویض پلاک میشه نه قولنامه،منتظر میمونن تا تایم اداری بشه ولی طرف فوت میکنه ،دیگه اونم پیگیر نمیشه تا یکسال بعد ک ماشین میفته پارکینگ برا ازاد شدن میگن ک قولنامه میخواد الانم زن طرف میگه شوهرم ماشین رو صد تومن داده بود نه 50 تومن ،زنه نمیاد امضا کنه ک قولنامه کنن،برادرم هم پولو مستقیم ب خودش نداده بود مرده ب بنگاهی بدهکار بوده میره اونجا براش کارت میکشه ب عنوان بدهی ک طرف داشته و بجای ماشین.
الان تکلیف ما چیه باید چیکار کنیم
ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
اگه مبایعه نامه ای ندارید اما شاهدی بر خرید و فروش موتور بین برادر شما و فروشنده ای که فوت کرده وجود دارد دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت کل ورثه فروشنده بدهد و به شهادت شهود از جمله بنگاهی که از فروشنده طلبکار بوده استناد کند که بنگاهی شهادت بدهد که از فروشنده طلبکار بوده و پولی که برادر شما به حسابش واریز کرده بابت خرید موتور بوده و فیش واریز وجه به حساب بنگاهی را هم ارائه دهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید و