مشاوره حقوقی رایگان - خرید قولنامه ای ماشین

با عرض سلام و ادب
ماشین خریداری کردم اما متاسفانه شلوغ کردند و با وجود ادعا و دروغ فراوان ماشین مشکل داشت و ...
مدارک تحویل ندادند و گفتند اماده نیست فقط قولنامه بنگاه گرفتم
دغدغه دارم مشکل دار نباشه و نمیشه استفاده کرد.
چطور میشه مدارک و گرفت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مدارک ماشین را تحویل ندادند و نسبت به تنظیم سند اقدام نکردند می توانید طرح دعوی کنید.
از نمایشگاهی می توانید در اتحادیه شکایت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهارنامه تحویل مدارک
و اگر افاقه نکرد دادخواست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول؛ اظهارنامه با موضوع تحویل مدارک را ارسال نمائید.
در وهله دوم(در صورت عدم افاقه اظهارنامه)؛ دادخواست به خواسته تحویل مدارک را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.