مشاوره حقوقی رایگان - اقدام برای زمینی که برای 9 نفر به ضمانت گذاشته شده

سلام. در سال 94 توسط پسر جوانی از طریق همکلاسی و دوستان پسرانمان جهت ارسال فرزندان ما نه نفر به خارج از کشور برای تست فوتبال و قرارداد از ما کلاهبرداری شد. بعد از شکایت ما و دستگیری متهم با وثیقه ای آزاد شد و فرار کرد به ترکیه. یکسال پیش قرار شد بعد از مزایده ملک مذکور در آبگرم قزوین رو بفروشن و پول رو به حساب دادسرای شهریار با ضرر و زیان واریز کنن. بعد از گذشت یکسال هیچ کس حاضر به خرید زمین نشد. بعد از مراجعه به منزل صاحب سند و نتیجه نگرفتن به مسئول شورای ده مراجعه کردیم و گفتند چون همه ما یکدیگر رو می شناسیم در مزایده شرکت نمی کنیم پس بهتره شما اقدام کنید و درخواست کنید و بنام یک نفر از نه نفر سند که انتقال پیدا کرد من چند روزه ملک رو میفروشم اول پیشنهاد به شخص صاحب سند و اگر نخواست شخص دوم موجود هست برای خرید. بنده از طرف 8 نفر وکالت دارم. و در این چند سال نیز بنده بدنبال پرونده بودم و همه راضی هستند. لطفا راهنمایی بفرمائید چه اقداماتی باید انجام بدم.ممنون از زحمات شما.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید