مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای حکم دیوان عدالت اداری توسط سازمان مربوطه

با سلام در خصوص با کارگیری فرزندان شاهد و ایثارگر به صورت رسمی اینجانب از طرف دیوان رای مثبت دریافت کردم ولی باوجود ارائه نامه به اداره شهرداری به دلایل مختلف از پذیرش آن خودداری کرده است.آیا کار این اداره با داشتن بهانه های مثل عدم داشتن چارت خالی و نداشتن بودجه کافی برای پرداخت حقوق قانونی است.لطفا راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مکلف به پذیرش هستند
استنکاف آنان تخلف و گاها جرم است مجازات آن گاها انفصال است
پیگیری شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از کارگزینی اداره متبوع پیگیری کنید