مشاوره حقوقی رایگان - تبعات و عواقب فریب قاضی یا اجرای احکام چیست و چگونه باید از آن جلوگیری کرد

بنام خدا و با سلام
کارمندی از سازمان خود به دیوان عدالت اداری شکایت کرده و دیوان به نفع کارمند رای داده است و رای قطعی گردیده ولی سازمان که قصد اجرای دقیق حکم را نداشته و از طرفی میخواسته از عواقب عدم اجرای حکم هم فرار کند با حکمی صوری که به دیوان فرستاده پرونده را مختومه کرده ولی در عمل حکم صادره که مطابق رای دیوان بوده را اجرا نکرده .
کارمند چکار باید بکند ؟
از یک طرف سازمان با فریب دیوان پرونده را مختومه کرده و از طرفی رای دیوان را واقعا اجرا نکرده است.
اگر اطلاعات بیشتری لازم هست در خدمتم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی از طریق واحد اجرای احکام دیوان عدالت اداری موضوع عدم اجرای رای صادر شده از دیوان عدالت اداری توسط ارگان اشاره شده در قالب لایحه اطلاع رسانی کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دیوان می توانید موضوع را پیگیری کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اجرای احکام با ارائه مستندات پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریع به اجرای احکام دیوان عدالت مراجعه کند و اعلام کند که رای اجرا نشده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دیوان عدالت موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شعبه دیوان موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید به دیوان محترم مراجعه نمایید و از واحد اجرا پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی محتوای احکام صادره و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق واحد اجرای احکام دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید
در صورت تمایل به اخذ وکالت از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع را به واحد اجرای احکام دیوان اطلاع دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مسئول تشخیص اجرا یا عدم اجرای حکم دیوان توسط اداره مذکور با قاضی اجرای احکام دیوان عدالت اداری است .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

آرای دیوان عدالت اداری در هر حال باید اجرا شود و میتوانید درخواست صدور اجراییه بدهید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
اظهارنظر نیازمند بررسی مدارک می باشد.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

میتوانید به بازرسی سازمان مراجعه کنید و یا سازمان بازرسی کل کشور

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز از سایت دادراه و از کاربران درخواست کنید با وکیل مشورت کنید

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید طی لایحه ایی با ارائه مستندات موضوع را از طریق دیوان پگیری نمایید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق اجرای احکام دیوان پیگیری نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، از طریق واحد اجرای احکام دیوان با تقدیم مستندات قابل پیگیری است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

می‌توان موضوع را از طریق ریاست کل دادگستری استان محل سکونت پیگیری کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با سلام پرسشگر ارجمند از طریق دیوان پیگیری کنید