مشاوره حقوقی رایگان - فحش و ناسزا

سلام
من ده سال ازدواج کردم ولی همسرم در صحبت کردنش همش فحش میده تا می‌خوام باهاش حرف بزنم خیلی ببخشید میگه زر نزن ب طوری که من واقعا دارم احساس کمبود میکنم و دوست دارم با جنس مخالف صحبت کنم و نیاز دارم به یه همدم
و اینکه بیکار
من ن آرامش دارم نه رفاه
چکار کنم خسته شدم از این زندگی

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق مشاوره روانشناس اقدام نمایید از بابت فحاشی می‌توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما از جهات گوناگونی می توانید اقدام نمایید می بایست بفرمایید که قصد شما چه می باشد که با توجه به قصد شما بتوانم بهتر شما را راهنمایی نمایند شما می‌توانید تحت عنوان توهین و یا عسروحرج موارد دیگر شکایت داشته باشد همچنین می توانید از طریق سایت تماس بگیریدتا ابهامات شما برطرف شود مشاوره خانواده نیز ز یکی دیگر از موارد است اما در نهایت باید نیت و قصد شما آدم بداند تا بتواند شما را راهنمایی نمایند

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام ابتدا برای یافتن آرامش به یک روانشناس مراجعه کنید از باب توهین و عدم پرداخت نفقه نیز امکان پیگیری حقوقی وجود دارد.