مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف با همسر

سلام و عرض ادب
همسر من مدام در اختلافات به من و فرزند و پدر و مادرم فحاشی میکنه. اگر صدای فحاشی ایشان ضبط بشه قابل استفاده در دادگاه میباشد .
و برای پرداخت قسطی مهریه چه مراحلی باید طی بشه که مرد به زندان نرود ؟
باتشکر

پاسخ ها :

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

صدای ضبط شده هم می‌تواند اماره ای برای اثبات اتهام باشد و اگر شاهدی هم دارید به دادگاه معرفی کنید برای پرداخت اقساط مهریه هم صرفا ثابت کنید که مال و اموالی ندارید به نام خودتان ?

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید برای اثبات می بایست ادله اثبات باشد مانند

شهادت شهود اقرار سوگند و می‌توانید از اماره قضایی مانند فیلم استفاده نمایید

 تهیه می بایست درخواست اعسار و اقساط داده شود

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام علاوه بر آن به دلایل دیگری مانند شهادت شهود نیز نیاز دارید. در صورت احراز اعسار شما، مهریه تقسیط می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ضبط صدا دلیل محسوب نمی شود و به عنوان اماره از آن استفاده می شود. در صورتی که شوهر اعسار خود را به اثبات برساند می تواند مهریه را به صورت قسطی پرداخت کند.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر صرف صدا ی ضبط شده دلیل نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا فایل صوتی به تنهایی مدرک محسوب نمی شود اما می تواند یکی از دلایل اثبات ادعا باشد.
باید دادخواست اعسار و تعدیل تقسیط مهریه دهید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

صدای ضبط شده در حد یک اماره قابل استناد است.
مرد باید اعسار بدهد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما در خصوص موارد مذبور تنها زمانی می توانید به عنوان عسر و حرج در دادگاه استفاده موثری داشته باشید که حداقل دو بار همسرتان محکومیت قطعی در خصوص موارد مذبور را داشته باشند تا بتوان سوء رفتار ایشان را اثبات نمود ،
در خصوص قسمت دوم سوال شما : در هر حال در صورت قطعیت درخواست اعسار همسرتان از پرداخت اقساط مهریه جلب در خصوص ایشان بلاثر می گردد مگر اینکه اقساط را نپردازند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان توهین و فحاشی می توانید فیلم بگیرید.
بعد از اینکه در خصوص مهریه از دادگاه اجرائیه صادر شد می توانید در مهلت قانونی دادخواست اعسار بدهید.
توجه داشته باشید که در صورت صدور اجرائیه از اجرای ثبت لازم نیست اعسار بزنید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
بله قابل استفاده خواهد بود.
برای پرداخت مهریه در صورتی ک تمکن مالی وجود نداشته باشد زوج باید دادخواست اعسار ثبت نموده و پرداخت ب اقساط.را بخواهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تحصیل دلیل باید از طریق مشروع باشدبرای تقسیط مهریه باید اعسار مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مرد مهریه را پرداخت نکند و دادخواست اعسار هم ندهد محکوم به حبس میشود

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
صدای ضبط شده اماره ای است که در کنار سایر ادله و اوضاع و شرایط محقق شده باعث علم قاضی به وقوع جرم خواهد شد و درباره تقسیط مهریه نیز باید دادخواست اعسار به طرفیت زوجه مطرح نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

صدای ضبط شده اماره است و بدون اجازه اگر باشد مسولیت دارد
در خصوص مهریه، روال حقوقی درست آن انجام شود به زندان نخواهید رفت

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

به ادله دیگر مانند شاهد هم نیاز دارید. صدا آماره است. دادخواست اعسار بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دلایل بیشتری لازم است. بلافاصله بعد از صدور حکم باید دعوای اعسار مطرح شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد وانگهی رویه شعب متفاوت است
بستگي به این دارد در چه شرایطی هستید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به عنوان اماره مورد توجه دادگاه است، باید برای مهریه درخواست اعسار دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام صدای ضبط شده اماره محسوب میشود
زوج باید دادخواست اعسار را مطرح نماید و اگر حکم اعسار زوج صادر گردد زوج باید پیش قسط و اقساط ماهیانه را در مهلت مقرر پرداخت نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله میتوانید ضبط کنید همچنین شهادت شهود .پس از قطعی شدن حکم دادخواست اعسار دهید.

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود صدای ضبط شده اماره میباشد و توهین و فحاشی مجازات دارد.
برای قسطی شدن مهریه پس از صدور حکم‌ مهریه تقاضای اعسار از پرداخت مهریه نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

صدای ضبط شده اماره است جهت یقین قاضی‌
دادخواست اعسار برای مهریه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

فایل صوتی به تنهایی مدرک محسوب نمی شود و اماره است برای اثبات جرم

اما می تواند در کنار دلایل دیگر یکی از دلایل اثبات ادعا باشد.

باید دادخواست اعسار و تعدیل تقسیط مهریه دهید.

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،برای فحاشی،داشتن شهود ادله بهتری بوده وجهت تقسیط مهریه باید درخواست اعسار نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جهت پرداخت قسط مهریه ایشان باید دادخواست اعسار و تقسیط از پرداخت مهریه را بدهند و معمولاً به طور اقساطی پرداخت میشود راجع به فحاشی و ضبط صدا نیز بستگی به نظر قاضی دارد این مسئله معمولاً اماره قضایی است و تشخیص آن با قاضی است

سیدمجتبی علوی

جناب آقای سیدمجتبی علوی:

سلام و عرض ادب صدای ضبط شده دلیل محکمه پسوندی محسوب نمیشه اما بعنوان قرینه با سایر دلایل از جمله شهود قابل اثبات هست

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
برای مهریه تقاضای اعسار دهید
درمورد فحاشی موضوع قابل پیگیری میباشد

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما صدای ضبط شده دلیل اثبات کننده جرم نمیباشد و در کنار دلیل‌های دیگر یک اماره میتواند باشد برای اقساط مهریه یک دادخواست اعسار که بایستی به درستی تنظیم گردد ارائه نماید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
هرچند به موجب اصل 25 قانون اساسی ضبط صدا بدون مجوز قانونی اعتبار ندارد لکن بعضاً دادسرا یا دادگاه حسب جرم موضوعه به عنوان اماره بدان اعتبار می بخشد .
برای پرداخت اقساطی مهریه دادخواست اعسار و تقسیط مهریه به همراه استشهادیه اعسار از پرداخت محکوم به و کاربرگ ضمیمه آن مطرح گردد .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید شکایت کنید اما صرف صدای ضبط شده کافی نیست و بهتر است شاهد هم داشته باشید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

فایل صوتی از امارت محسوب می شود و مستقلاً مثبت ادعا نمی باشد
دادخواست اعسار ثبت کند و اقساط را به موقع پرداخت کند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

این اختلافات خانوادگی با ضبط صدا حل نمیشه دوست عزیز باید از اعضاء خانواده شاهد معرفی کنید و توفیری در اختلافات شما نخواهد از لحاظ کیفری حتی با فرض بر اثبات فعل مجرمانه ی فحاشی خانوم محکوم به جزای نقدی خواهند شد.در خصوص مهریه هم تا خانوم شما مطالبه ی مهریه نکنند شما نمیتونید قسطی کنید ولی درصورت مطالبه ی زوجه در صورت نداشتن اموال منقول و غیر منقول و نقدینگی زیاد شما اعسار بدوا تقسیط به دادگاه ارائه میفرمایید بلاشک تقسیط میشه.موفق باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صدای ضیط شده به عنوان اماره در کنار سایر دلائل قابل استناد است جهت مهریه اعسار دهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید دلایل کافی جهت اثبات فحاشی از جمله ( شهود ، صدای ضبط شده و...) داشته باشید.
برای مهریه زوج به زندان نمیرود و اقساط میشود

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

صدای ضبط شده ادله کافی برای اثبات جرم نیست اما در کنار سایر ادله در صورتی که موجب حصول علم برای دادگاه شود میتواند مورد استناد قراربگیرد برای پرداخت اقساط مهریه هم دادخواست اعسار را میتوانید مطرح کتید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

تهیه صوت هیچگونه اثر قانونی نداشته و حتی میتواند به عنوان تحصیل دلیل غیر قانونی به ضرر ارائه کننده نیز استفاده شود
درصورتی که رای بر پرداخت مهریه صادر شده باشد زوج باید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را به دادگاه صادر کننده حکم مهریه تقدیم کند و با معرفی شهود و البته نداشتن اموال منقول و غیرمنقول نسبت به تقسیط مهریه اقدام کند و به محض تقدیم دادخواست اعسار دیگر برگ جلب صادر نمیشود و اگر صادر شده باشد نسبت به آن رفع اثر میشود

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام،ضبط صدا جزء ادله اثبات دعوا نیست و شما احتیاج به شهود و یا فیلم ضبط شده دارید،بعد از صدور حکم قطعی باید درخواست صدور اجرائيه داده شود