مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت برادرم برای زمین من

سلام،زن خود سرپرست هستم که چند سال پیش زمین به متراژ 300 متر از پدرم خریداری کردم ،برادرم که چند سال پیش پشت زمین من از پدرم زمین گرفته بود به تازگی از من شکایت کرده که من تصرف عدوانی کرده ام و راه عبور مرور چند ساله او را گرفته ام در صورتی که چندین سال پیش راه عبور مرور از دروازه پدرم بوده اما بنا به دشمنی با من، برادران و خواهر من شاهد او شده اند،در جلسه اول دادگاه من فقط لایحه تحویل قاضی دادم و به قاضی گفتم که من تصرف زمین نکرده ام ،در آن روز من با دختر و دامادم در دادگاه بودیم که دخترم و دامادم را به عنوان شاهد قاضی نپذیرفت من آن روز شاهد نبردم ،یک ابلاغیه جدید برای من آمده که چند روز آینده در دادگاه حضور داشته باشم علت حضور نوشته شده اجرای قرار کارشناسی ،حال من از شما وکیل های محترم این سوال را دارم که من میتوانم در روز اجرای قرار کارشناسی شاهد و مدارک به دادگاه ارائه کنم ؟و سوال دیگرم این است که اجرای قرار کارشناسی به چه معنیست آیا همان روز کارشناس باید بیاید زمین من را کارشناسی کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد کارشناشی بعد از پرداخت هزینه کارشناشی از سوی متقاضی به خساب کانون کارشناسان در طی یک هفته کارشناسی انجام میشود

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
برای اطلاع کارشناس از سابقه میتوانید از شهود و مطلعین استفاده کنید . و اینکه کارشناس با توجه به موقعیت مکانی و امکان تردد آن نسبت به موضوع و اینکه آیا شما متصرف ملک میباشید یا خیر اظهار نظر مینماید و دادگاه بر مبنای این نظریه رای صادر میکند ، که البته چنانچه نظریه کارشناسی برخلاف تصور شما باشد میتوانید به این نظریه ظرف مهلت یک هفته از ابلاغ، اعتراض کرده و تقاضای کارشناسی 3 نفره نمایید