مشاوره حقوقی رایگان - متهم به تصرف عدوانی زمین کشاورزی

سال 97 نیم هکتار زمین کشاورزی از پدربزرگ خود در گیلان خریدم در حال حاضر همسایه کناری مدعی شده قسمتی از زمین ایشان در تصرف من هست در حال حاضر در دادگاه شعبه دو قرار اجرای کارشناسی صادر شده شخص شاکی سند منگوله دار دارد (سال دریافت سند سال 84بوده و به صورت رای دادگاه گرفته شده)، من هم مبایعه نامه که البته از سال 80 مبایعه نامه ها موجود می باشد و می توانم استشهاد محلی هم بگیرم و اهالی محل این موضوع را که حقیقت دارد تایید میکنند و نقشه های Google Erthe هم که نگاه میکنم از سال 1388 این موضوع تایید میکند که ابعاد زمین من تغییر نکرده، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
1) نقشه گوگل میتوان برای اثبات استفاده نمود
2) استشهادنامه به چه صورت بنویسم
3) به چه صورت عمل کنم تا برنده رای دادگاه باشم
پیشاپیش از همکاری وکیلان محترم دادگستری ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای استشهادیه از طریق سایت درخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای تنظیم استشهادیه از یک وکیل کمک بگیرید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانبد دلایل خود را جمع اوری کنید و دقاع نمایبد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله استفاده کنید .یک‌متن بنویسید افرادی که شاهد موضوع بودند ذیل آن به عنوان شاهد امضاء کنند نمونه های استشهادیه را در گوگل سرچ کنید زیاد است.