مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

سلام اگر کسی با رسید بانکی درخواست تامین خواسته کرده باشه و بخواد ماشین رو توقیف کنه میشه با مدارک اسنپ تاکسی جلوی توقیفی رو گرفت؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این موضوع باید بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ماشین توقیف میشود بعد می‌بایست برای رفع توقیف آن اقدام نمایند آن هم باید مدارک و مستندات داشته باشید موضوع می بایست بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وسیله امرار معاش باشد جز مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام با اثبات این امر که وسیله امرار معاش شماست می توانید رفع توقیف بگیرید‌.