مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از تعریف راه در زمین موروثی در روستای بدون طرح هادی

زمینی موروثی در یک روستا داریم.. بعد از تخریب خانه قبلی در زلزله رودبار با اندکی تغییر مکان، خانه جدید با اخذ پروانه ساخت بعد از زلزله احداث گردید.. طی سالیان اخیر مقر خانه قبلی تبدیل به راه شده بود که ما اقدام به بستن راه و محصور کردن زمین و اقدام به اخذ پروانه درجاساز نمودیم.. حالا بخشداری اصرار دارد که باید آنجا راه تعریف شود به بهانه آوردن انشعابات گاز و ... در حالیکه در صورت بن بست شدن مسیر برای سایر خانه های روستا راه دیگری وجود دارد.. کارشناس فنی بخشداری هم کروکی ملک رو از آن ضلع محدود به راه به بنیاد مسکن جهت استعلام معرفی نموده. نکته اینکه روستا فاقد طرح هادی می باشد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.
درصورتیکه ملک دارای سند رسمی وساخت برمبنای پروانه معتبر ساختمانی انجام گرفته وهمچنین روستا فاقد هرگونه طرح هادی، ویا نقشه های تفضیلی معتبر باشد.
امکان اجبار شما به انجام درخواست مورد نظر وجودندارد.
موفق باشید.