مشاوره حقوقی رایگان - راه در زمین موروثی

با سلام و خسته نباشید. ما زمینی داریم که ارث پدری هست و در زمان حیات برای عبور و مرور به زمین و انجام کارهای کشاورزی و ضروری راهی احداث کرده بود. در اون زمان همسایه شمالی زمین پسر عمه پدرم بوده که اون هم از این راه گاه و گداری استفاده میکرده که متاسفانه پدر در سال 1376 فوت میکند و ما هم گرفتار مادری که سکته مغزی کرده بود، بودیم. در سال 1379 پسر عمه پدرم زمین خودش رو میفروشد و این مسیر را به خریداران به عنوان راه باغچه خودش اعلام میکند و این در حالی است که هیچ سند و مدرکی که دال بر این که از طرف پدر اینجانب واگذار شده ندارند. ما باید چی کار کنیم؟ ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، طی اظهارنامه به خریدار اعلام کنید که

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، طی اظهارنامه، ماجرا را به خریدار اعلام کنید ازش بخواهید که دیگه حق ندارد از جاده شخصی عبور کند وسپس دادخواست تایید رجوع از اذن زا تقدیم دادگاه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر سابقه ایجاد راه ، به خیلی سال های قبل برگردد. برای سایر همسایه ها حق ارتفاق ( حق عبور ) ایجاد خواهد شد البته
با شرایطی خاص این حق ایجاد خواهد شد با توجه به اینکه این راه
، راه اختصاصی می باشد شما می توانید این راه را صاف نمایید ( شخم نمایید ) و سپس ..