مشاوره حقوقی رایگان - املاک

سلام خسته نباشید من یک دانگ از یک ساختمان اداری تجاری دارم اما چون خودم امکان رفت و امد ندارم فکر میکنم شریکم دارد به من دروغ میگوید واحد ها را اجاره میدهد و میگوید خالی است یا قیمت اجاره را دروغ میگوید و قرارداد جعلی را به من میفرستد راهی به جز دادگاه برای اینکه بفهمم چه کسانی در ساختمان مستاجرند نیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا می توانید موضوع را پیگیری کنید.
شما به عنوان مالک باید قرارداد های اجاره را امضاء کنید.
اگر قرارداد صوری به شما داده باشد می توانید با عنوان خیانت در امانت و جعل شکایت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا پیگیری کنید یا به فردی وکالت دهید تا از جانب شما پیگیری کند