مشاوره حقوقی رایگان - حریم رودخانه

سلام ،بنده 350 متر زمین دارم در مبایعه نامه سال 87 قید شده،داخل این 350 متر زمین یک بنا وجود دارد، روبروی خانه من یک جاده و رود خانه است ،قبلآ جاده ای که روبروی زمین من بوده متعلق به پدرم بوده که برای رفت آمد به شهرداری داد،من به جهت عقب نشینی شهرداری این صحبتا المک گاز خود را عقب تر برده ام و شهرداری قسمت جلوی زمین من را حصار کرد که داخل حصار زمین من 230 متر شد،برای فروش منزلم مشخص شدن حریم را پیگیری کردم که استعلام بگیرم،برای استعلام حریم به اداره آبیاری رفتم که گفتن شمیم باید انجام شود که شمیم انجام شد،و به من گفتن 120 متر که حریم میرود،و باز داخل حصار هم حریم رودخانه است،درصورتی که چندین سال پیش شهرداری حصار کرده برای زمین من،کلی از زمین من که گفته شد برای حریم میرود، چیز زیادی از زمین من نمیماند ،بیرون حصار من 120 متر زمینی که برای حریم رودخانه از من گرفته شده تا رودخانه فاصله دارد باز کارشناس میگوید باز زمین داخل حصار شما هم چند متری حریم میرود،از شما وکیل های محترم سوال دارم آیا من میتوانم اعتراض کنم ؟ اگه ممکن است راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی ملک دارد تا حریم رودخانه سنجیده و سپس دادخواست مرتبط ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد