مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی ملكی

باسلام برادر من ٢٠سال محجور بوده و شش ماه پيش فوت كرده و مالك يه اپارتمان بوده و حالا يه شرخر اجاره نامه ای رو در هفته پيش به شورای حل اختلاف برده و ادعا كرده برادر من اين ملك رو در ١/٥سال پيش به او فروخته و بعد به برادر من اجاره داده و الان حكم تخليه گرفته و وارد منزل شده و تصرف كرده. مگر معامله با محجور باطل نيست مگر نبايد قاضی از موجر اصل سند رو بخواهد. ضمنا اين ملك توسط پدر مرحومم به همين برادرم اين ملك رو صلح عمری (صلح خيار) كرده و از برادرم تعهد گرفته كه تا ٢٠سال حق فروش ندارد راه حل فوری جهت پس گرفتن حكم تخليه چيست

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

باید محجوریت اثبات شود تا بتوانید معامله را باطل کنید حضوری با مدارک نزد وکیل بروید