مشاوره حقوقی رایگان - معامله با شخصی که محجوریتش در جایی ثبت نشده

سلام
پدربزرگ من در قالب یک صلح نامه املاکش بین پسرشون به صورت مساوی تقسیم کرده حالا عمه من اعتراض کرده و رفتن شکایت کردن

عنوان شکایت ایشان

اتهام:گرفتن سند يا نوشته از غير رشيد با سوء استفاده از ضعف يا هوي و هوس فرد غير رشيد به ضرر او، تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و تقلب از امتيازات

حالا سوال من اینجاست که پدر بزرگ من در حضور 2 شاهد این صلح نامه نوشتن آیا امکان دارد دادگاه حکم محجوریت بدهد و صلح نامه ما را باطل اعلام کند؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید صحت صلح نامه به اثبات برسد . و در مورد محجوریت نیز اگر پدریزرگ در قید حیات باشند میتوانند خودشان در دادگاه حاضر شود و دفاع کنند. اگر باز هم ابهامی هست از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

با سلام در صورت اثبات محجوریت وتایید ان توسط پزشکی قانونی بله قرارداد فوق باطل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای ابطال صلح نامه باید دادخواست حقوقی ابطال قرارداد اقامه گردد و دادگاه کیفری نمیتواند قرار داد صلح را باطل نماید
و شکایت اشتباه مطرح شده است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر محجوریت ثابت شود امکان ابطال هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.