مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه حضور در جلسه رسیدگی دادگاه کیفری

با سلام خدمت وکلای محترم
اینجانب به همراه دو برادرم مورد ضرب و جرح و توهین و تهدید از طرف همسایه خود قرار گرفته ایم
در خصوص شکایت ضرب و جرح دو برادرم قرار جلب به دادرسی صادر شد اما در خصوص ضرب و جرح بنده و توهین و فحاشی هر سه نفر شکات قرار منع تعقیب صادر شد
ما به قرار منع تعقیب اعتراض زدیم
امروز ابلاغیه با این متن اومده " در خصوص شکایت شما علیه داوود احمدی مبنی بر ضرب و جرح عمدی(مشارکت) در وقت مقرر فوق جهت رسیدگی در این شعبه حاضر شوید "
سوالم این است
1- طبق متن ابلاغیه باید شاهد های خودم را در روز جلسه رسیدگی ببرم یا خیر؟
یا اینکه اگر قاضی شاهدهام را در جلسه رسیدگی می خواهد در ابلاغیه بایستی می نوشت شهود خود را بیاورید؟
2-برای بنده که قرار منع تعقیب صادر شده بود نیز ابلاغیه اومده که برم جلسه رسیدگی دادگاه
این یعنی قاضی دادگاه اعتراض به قرار منع تعقیبم را قبول کرده که منم خواسته؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید جلسه تشکیل شود و سپس ببینیم نطر قاضی چیه روز جلسه شاهد های خودتان را آماده داشته باشید اگر نیاز بود ببرید داخل

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است شهود ‌خود را در جلسه
دادرسی ‌ معرفی نمایید