مشاوره حقوقی رایگان - معرفی شاهد برای اثبات توهین

در یک نزاع خانوادگی مورد ضرب و جرح و فحاشی با الفاظ رکیک و نسبت ناروا قرار گرفتم در جلسه دادرسی دادیار محترم عمدی بودن صرب و جرح رو قبول کردن اما برای فحاشی شاهد خواستن که من چون نمیدونستم همسر و فرزندانم که شاهد ماجرا بودن رو میتونم به عنوان شاهد معرفی کنم گفتم شاهد ندارم و دادیار هم شکایت توهین رو رد کردن الان با توجه به این مساله میتونم دوباره ادعام رو بابت فحاشی که به من شده پیگیر بشم وهمسر و فرزندانمو شاهد معرفی کنم تا در جلسات بعدی رسیدگی بشه و اینکه باید قبل از جلسه بعدی لایحه بدم یا صبر کنم تو جلسه بعدی دوباره شکایتم مطرح کنم ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام کار سختی است ولی شدنی است تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر بابت توهین قرار منع تعقیب صادر شد اعتراض زنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر هنوز حکم صادر نشده است
شما باید لایحه برای دادگاه ارسال و شهود خود را معرفی نمایید

در غیر این صورت امکان اقامه دوباره دعوا وجود نخواهد داشت