مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و فحاشی به ناموس

با سلام . اگر کسی در متن پیامک های ارسالی به شخص دیگر به همسر طرف مقابل فحاشی کند و نسبت های بسیار زشت دهد و همچنین در ادامه پیامک ها تهدید به کشتن ان طرف نیز نماید حکم ان چیست ؟ ضمنا دو نفر نیز شاهد رد و بدل شدن پیامک ها بوده اند .

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

فحاشی ازطریق پیامک، شلاق ازنوع تعزیر دارد واگر فحاشی درحد قذف باشد( مثل اینکه بگوید زنازاده ) باید حد جاری شود.تهدید به قتل اگر اثبات شودازدوماه تا دوسال زندانی دارد،ضمنا ظرافتهایی برای اثبات وجوددارد که اگر مایل بودید باشماره 09127208033تماس بگیرید

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

جرايم تهديد و فحاشي و مزاحمت قابل رسيدگي و شكايت ميباشد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع از طریق پلیس فتا ودادسرای فضای مجازی قابل پیگیری وتعقیب است.یاالله

یک وکیل

با شهادت دو شاهد و متن پیامکها می توان بابت تهدید و توهین از ایشان شکایت نمایید.